Logo
Individuele kunstbegeleiding


Deze begeleiding is bedoeld voor mensen die hun kunstenaarschap op individuele basis verder willen ontwikkelen. De kunstbegeleiding wordt door Egbert gegeven. In de individuele begeleiding gaan we uit van de interesses en gebieden waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. We richten ons zowel op de persoon als op het werk en de connectie tussen die twee. Tijdens de begeleiding brengen we stilstand in de ontwikkeling weer in beweging. We stimuleren verdere groei binnen het kunstenaarschap door literatuur aan te reiken en reflectieve werkbesprekingen. Tijdens het werk maak je nooit willekeurig een keuze, hoewel deze keuze wel onbewust kan zijn. Door het werk te bespreken heb je de mogelijkheid om deze (onbewuste) keuze naar voren te halen en te gebruiken als aanknopingspunt voor je verdere ontwikkeling.

De individuele kunstbegeleiding is een goede voorbereiding om toegelaten te worden tot een Master of Bachelor in Fine Arts, maar kan ook een ondersteuning zijn voor of naast de kunstgroep. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de deelnemer passen we begeleidingsdoelen en –vormen aan.

De individuele begeleiding kan plaats vinden op maandagmiddag en donderdagochtend. Wanneer deze dagen niet uitkomen is het ook mogelijk om de begeleiding op een avond te plannen.