Logo
Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor de verschillende groepen en begeleidingsmogelijkheden die wij bieden. Als u verder nog vragen heeft, horen wij dit graag.

Jaargroep Boeddhisme – ondersteuning boeddhistische levenswijze en boeddhistische hulpverlening
Totaal: €2885,85 (incl. 21% BTW)
Dit kan in een keer, maar ook verspreid over 12 of 18 maanden betaald worden:
12 x 240,50
18 x 160,35

Voor stellen zijn de kosten als volgt:
Totaal: €4320,- (incl. 21% BTW)
12x €360,- of
18x €240,-

De reiskosten en maaltijden zijn hier niet bij inbegrepen.
Voor meer informatie over de kosten kunt u contact met ons opnemen.

Jaargroep kunst
De jaargroep kost 750,- (incl. 21% BTW) voor 9 bijeenkomsten. Toelating gebeurt na een voorgesprek en eventueel het bijwonen van één bijeenkomst.

(lang) Opleidingsweekend Landschapswerk en meditatie
Dit opleidingsweekend kost inclusief overnachting en maaltijden 350,- euro. Voor studenten en alumni (maximaal 2 jaar in het bezit van een diploma) zijn de kosten 275,- euro.

Intensieve retraite
De intensieve retraite is inbegrepen in de prijs van de Jaargroep Boeddhisme. Als u deze los wilt volgen bedragen de kosten 1500,- (incl. BTW, excl. kosten voor eten). Toelating buiten de jaargroep om kan alleen met een voorgesprek waaruit mogelijk extra voorbereiding als voorwaarde gesteld wordt, bijvoorbeeld enkele dagen eerder naar Portugal komen om goed de retraite ingeleid te kunnen worden.

Doorlopende stilteretraite
Het is dit jaar maar beperkt mogelijk om een "gewone” stilteretraite te doen op het terrein in Portugal. Het betreft hier een uitloopperiode van de intensieve retraite van 7 augustus t/m 26 augustus met dien verstande dat tijdens deze periode ook de gezinscoaching plaats vindt en wij dus beperkt plek hebben voor de retraitanten. De kosten voor de doorlopende retraite zijn 25 euro per dag met een minimum verblijf van 7 dagen als je niet de intensieve retraite bij hebt gewoond. Verder is het voor een goed verloop van de retraite belangrijk dat je een gesprek met Bert hebt bij de start en afsluiting van de retraite, extra gesprekken worden apart afgerekend.

Gezinscoaching
De kosten voor de gezinscoaching in Portugal zijn nog niet bekend, maar komen zo spoedig mogelijk op de website te staan.

Kunstcoaching
De kosten voor de kunstcoaching in Portugal zijn nog niet bekend, maar komen zo spoedig mogelijk op de website te staan.

Individuele begeleiding
Bert en Krista Jonkers: 65 euro per uur (incl. BTW).
Tessel de Jong: 45 euro per uur (incl. BTW).
Egbert Jonkers (kunstbegeleiding): 45 euro per uur (incl. BTW).

Sangha
Tweewekelijks op zondag van 10:00-14:00.
Kosten: vrije gift.